1 להכנת המילוי מערבבים את הבשר הטחון עם פטרוזיליה או כוסברה לפי בחירה. מוסיפים את הפפריקה, את הקינמון את המלח והפלפל.
2 מוסיפים את האורז ומערבבים את התערובת היטב. מטגנים במחבת לכ- 5 דקות. מניחים מהתערובת על כל אחד ממשטחי הלדר מהקצה עד הקצה ומגלגלים בעדינות. סוגרים את הקצוות באמצעות קיסם.
3 בשארית המילוי ממלאים את תערובת הפירות היבשים ומניחים בצד.
4 את הלדר הממולא מטגנים בשמן עמוק רותח למשך כדקה עד הזהבה, מניחים על נייר סופג, ומעבירים למקרר למשך שעה. לאחר הקירור פורסים את הלדר לרצועות ברוחב של שניים וחצי ס"מ ומהדקים עם קיסם. במקביל, מכינים את הרוטב.
5 להכנת הרוטב מטגנים את הבצלים בסיר עד להזהבה.
6 מוסיפים את הסוכר ומקרמלים. מוסיפים רבע כוס יין מרסלה. מצמצמים מעט את הרוטב, מוסיפים את הפירות היבשים הממולאים (שהנחנו בצד) מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה למשך כ- 5 דקות.
7 בזמן שהרוטב מתבשל מניחים את פרוסות הלדר הממולא בתבנית אפייה, יוצקים מלמעלה מהרוטב החם והפירות היבשים הממולאים, ומעבירים לתנור לחימום קצר לפני הגשה.