1להכנת רוטב הסלופי: מאדים בצל שום וג'ינג'ר בשמן כדקה ומסירים מהאש. מערבבים עם שאר הרכיבים. מוסיפים את שמן השומשום ושומרים בקירור (ניתן לשמור עד שבוע בקירור).
2קולים את הלחמניות בטוסטר או על פלטה חמה. מערבבים את מרכיבי המיונז המתובל.
3מחממים היטב מחבת כבדה, עשר דקות על הגז הביתי, לא פחות. יוצקים מעט שמן זית ומיד מוסיפים את תערובת הבשר. מיישרים את הבשר בעזרת כף, אך לא מטלטלים או מערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
4כשהבשר נחרך היטב והוא עשוי למחצה (מדיום רייר) מוסיפים חצי כוס מרוטב הסלופי ומקפלים את הבשר עם הרוטב, כך שירטיב אותו ויתבשל מעט מאד (כחצי דקה). טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. רצוי להגישו בדרגת מדיום ולא יותר.
5מורחים את הלחמנייה במיונז סלופי, מעל מניחים את הבשר כך שהוא ייזל מצידי הלחמנייה. מוסיפים עוד רוטב ברביקיו. את הירקות הטריים אפשר להניח ליד או להוסיף ללחמנייה.