
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום גבוה. 2חותכים את תפוח האדמה והבטטות לרצועות צ'יפס ארוכות ועבות. מכסים בנייר אפייה, מעליו נייר כסף ומכניסים לתנור עד לריכוך. לאחר התרככותם מורידים את נייר הכסף ונותנים להם להשחים מעט. 3מזקקים חמאה, מניחים במחבת ומוסיפים חצי כוס יין אדום. 4במחבת אחרת צורבים את הסטייק למשך 2 דקות בכל צד. חשוב שהמחבת תהיה חמה מאוד. 5מכניסים את הסטייק לרוטב החמאה והיין למשך 3 דקות. 6מברישים את הצ'יפס באותו הרוטב ומגישים יחד עם הסטייק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |