אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מוח ברוטב אדום בנוסח מרוקאי

תבשיל בשר עשיר עם פלפל חריף, עגבניות ותיבול מרוקאי של פפריקה וכורכום

|עושים שכונה| פורסם14:45
מח
Rating:4.2114reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 יחידות מוח

  • 6 שיני שום
  • 6 פלפלים אדומים חריפים ארוכים
  • 3 עגבניות
  • רסק עגבניות
  • חבילת כוסברה קצוצה גס
  • פפריקה מתוקה
  • אבקת מרק עוף
  • כורכום
  • מלח

אופן ההכנה:

1מנקים את המוח ומשרים בקערה עם מים וכורכום למשך לילה.

2פורסים את המוח לאורכו וקוצצים גס את הכוסברה.

3מרתיחים ¾ ליטר מים בסיר. מוסיפים לסיר- שיני שום שלמות, פלפלים אדומים שלמים, 4 פרוסות מוח, כוסברה ומכסים.

4בקערה נפרדת מערבבים רבע כוס שמן קנולה, כף פפריקה מתוקה, כף רסק עגבניות וכף מרק עוף. מוסיפים לסיר. מוסיפים מלח לפי הטעם. מערבבים ומכסים.

5מבשלים ל-15 דקות על אש בינונית. מומלץ להגיש עם חלה טרייה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il