1 טורפים את הביצים עם החרדל, המלח והפלפל.
2 מתבלים את הקמח במלח ופלפל, וטובלים את נתחי השייטל בקמח.
3 טובלים את הנתחים המקומחים בביצה המתובלת ומיד מצפים בפירורי הלחם.
4 מטגנים בשמן עמוק וחם לפריכות. מניחים על רשת לשמירת הפריכות.
5 מערבבים בעדינות את כל חומרי הסלט ומתבלים במעט לימון, שמן זית ומלח.
6 מגישים את השניצל בליווי הסלט, ובצד מעט חרדל, פלפל שחור ופלפל חריף שרוף באש, שמעליו מזליפים מעט שמן זית ומלח גס.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.