1 בסיר נמוך ורחב מטגנים את הפרגיות והבצל במעט שמן שומשום עד שהפרגית מוכנה והבצל זהוב.
2 כותשים את כל חומרי הרוטב במכתש ועלי לכדי משחה חלקה (אפשר גם בבלנדר). מחזירים את הפרגיות לאש, מוסיפים את המשחה ומאדים יחד כשלוש דקות עד שהטעמים נטמעים בפרגית. מורידים מהאש ומקררים.
3 יוצקים לקערה רחבה בקבוק בירה. משרים שני דפי אורז בבירה למשך 2 דקות מכל צד עד שהם מתרככים. מניחים על משטח עבודה את הדפים זה על זה. בקצה העליון של זוג הדפים מנחים שני עלי בזיליקום ושני עלי נענע. בקצה התחתון של העלה מניחים שתי כפות מהתערובת.
4 מגלגלים את הדפים מהצד התחתון כלפי מעלה קיפול אחד, ואז סוגרים את שני הצדדים כמו מעטפה וממשיכים לגלגל כמו אגרול.
5 מחממים במחבת שמן לטיגון, ומטגנים את הרול על הצד המקופל בחלק התחתון עד שיזהיב.
6 בקערית קטנה מערבבים את כל חומרי הרוטב להגשה ומגישים לצד האגרולים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.