1 יוצרים חתכים בדג - אחד קרוב לראש ואחד ליד הבטן.
2 מערבבים בקערה את עגבניות השרי החצויות, שמן זית, מלח, פלפל, שיני שום וכוסברה.
3 מושחים את הדג במרינדה ואת שאר המרינדה מכניסים לתוך הדג. משרים 10-15 דקות.
4 מעבירים את הדג לתבנית ומסדרים סביבו רבעי עגבניות ובצל. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומרווה.
5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-15-20 דקות, עד שהאדרה מקבלת צבע חום בהיר.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.