חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
הסברה
+12
תכניות קשת
מאסטר שף
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ארץ נהדרת
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הכוכב הבא
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המטבח המנצח VIP
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חדשות הבוקר עם ניב רסקין
אתר התכנית
לפרקים המלאים
עובדה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ערב טוב עם גיא פינס
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חשיפה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חתונה ממבט ראשון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
רוקדים עם כוכבים
אתר התכנית
לפרקים המלאים
נינג'ה ישראל 2023
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הקומה ה-12
אתר התכנית
לפרקים המלאים
אתרי התכניות
פרקים מלאים
לוח השידורים
הרשמה לתכניות
שיתופי פעולה
בדרך לתואר
בזמן שלך, בכל מקום
גאווה ישראלית
דרושים IL
הבית לעסקים קטנים
טעים פי קוואקר
ישראל מאמצת
לאנג אמבישן
להכניס טבע הביתה
לומדים מהכרישים
לחיות בלי פשרות
לנגב את הצלחת
מגזין XTRA
קודם כל חינוך
Hottest makeup
infomed
MED12
Top Car
רוצים לזכות בפרס?
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
ספורט
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
לאב איילנד
ערוץ 24
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
רואים רחוק
easy
עוד
חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
הסברה
+12
תכניות קשת
שיתופי פעולה
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
ספורט
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
לאב איילנד
ערוץ 24
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
רואים רחוק
easy
המומלצים
אוכל
אוכל
אוכל
מתכונים
מאסטר שף
ראשי
כל המתכונים
עד 10 דקות
מתכונים לשבת
מתכונים בריאים
קרן אגם
עדיקוש
עוגות יום הולדת
מתכונים לפסח
כללי
כבדי עוף ברוטב יין
מנת כבד עוף בארומה ייחודית של יין אדום, בצל מטוגן ומצע פירה קטיפתי
ניל שטראובר
|
מאסטר שף
| פורסם
05/04/12
18:45
Rating:
4
16
reviews.
לא אוהב
אוהב
תודה שהצבעת!
זמן עבודה
חצי שעה
זמן הכנה
חמישים דקות
רמת קושי
כל אחד יכול
כשרות
לא כשר
המצרכים (1 מנות):
לפירה:
3 תפוחי אדמה בינוניים
125 מ״ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
קורט אגוז מוסקט
מלח בישול גס ופלפל שחור
לכבדים:
50 גרם חמאה
מעט שמן
3-5 כבדי עוף נקיים מגידים ושומן
בצל סגול גדול, חתוך לרצועות
חצי כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מניחים את תפוחי האדמה על מצע מלח גס בתוך התנור ואופים במשך 45 דקות או עד שמתרככים.
2. כשתפוחי האדמה רכים חותכים לחצי ובעזרת כף מוציאים את תוכנם לקערה.
3. מחממים בסיר חצי מיכל שמנת מתוקה ומוסיפים מלח, פלפל וקורט של אגוז מוסקט. מביאים לרתיחה עדינה ומורידים מהאש.
4. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים להם את השמנת בהדרגתיות לפי סמיכות הפירה הרצויה.
5. מחממים מחבת וממיסים בה חמאה עד לקבלת ריח אגוזי. מוסיפים מעט שמן כדי שהחמאה לא תישרף.
6. מוסיפים למחבת רצועות בצל ונותנים להן להזהיב.
7. מכניסים את הכבדים, מוסיפים את היין עד כחצי גובהם של הכבדים ומוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
8. ברגע שהיין מאבד את טעמו החמוץ והמריר הופכים את הכבדים. כדי לבדוק אם הכבדים מוכנים חותכים לחצי כבד אחד. אם צבעו ורדרד - חום בהיר זה מוכן.
9. אם הרוטב לא סמיך מספיק מוסיפים עוד חמאה.
תגיות:
מתכון
מאסטר שף ילדים
כבד
עוף
יין אדום
פירה
אגוז מוסקט
תגובות
({replies_count} תגובות ב-{talkbacks_count} דיונים)
סגור
שם
נושא
תוכן
ביטול
|
פתח הכל
סגור הכל
{post_index}
{post_subject}
{post_body}
{post_name} {post_date}
דווח כתגובה לא הולמת
|
{post_replies}
לכל התגובות
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן