1 ממלאים קערה במים חמים ומשרים בהם את האורז ל-10 דקות. מסננים את האורז מהמים.
2 טוחנים יחד את כל התבלינים לאבקה.
3 מחממים את השמן בסיר בינוני ומטגנים בו את האורז והתבלינים הטחונים דקה או שתיים.
4 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, עד שהאורז מוכן.
5 בינתיים, קולים את כל סוגי האגוזים על מחבת יבשה וחמה, כל סוג בנפרד (כי כל אחד צריך זמן קלייה אחר).
6 מגישים את האורז ומפזרים את כל סוגי האגוזים מעליו.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.