1 חורצים מכל צד של הדג 2-3 חריצים לאורך (בעיקר בחלקים הבשרניים יותר).
2 ממליחים את הדג היטב ומקמחים. מנערים כדי להיפטר מעודפי קמח.
3 מחממים שמן עמוק בסיר מספיק רחב בשביל להכיל את הדג בשלמותו. כשהשמן חם (150 מעלות) מכניסים את הדג לטיגון איטי יחסית, בערך 8 דקות מכל צד. כשהדג מוכן מוציאים אותו לייבוש על רשת כדי לשמר את הקריספיות של העור.
4 הרוטב: קוצצים את העגבנייה, השום, עשבי התיבול והפלפל החריף ומתבלים במיץ מלימון שלם, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
5 מסדרים את הדג על הצלחת ומגישים לצד רוטב עשבי התיבול.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.