1 מחממים תנור ל-220 מעלות.
2 מחממים שמן זית במחבת. כשהוא חם מכניסים פנימה את השומר (הצד החתוך כלפי מטה), הפלפלים ושיני השום השלמות. מטגנים כמה דקות עד שפני השומר משחימים יפה.
3 חורצים משני הצדדים של כל אחד מהדגים ארבעה חריצים עמוקים, שיגיעו עד האדרה. ממליחים ומפלפלים. מכניסים לכל דג גבעול טימין ושני פילטים של לימון.
4 מניחים בתבנית חסינת חום את השומר, הפלפלים, השום והדגים. מפזרים זיתים מעל.
5 מערבבים בקערה השמן, מיץ הלימון, התימין, הפלפל החריף, המלח והפלפל. יוצקים על הדגים, ממליחים ומפלפלים שוב ומסדרים על הדגים את יתרת הפילטים של הלימונים.
6 מפזרים מעט קליפת לימון מגוררת. צולים בתנור החם כ-15 דקות, עד שהדג מוכן.