
סלק במילוי בשר של אהרונימבושל במיץ רימונים, מוגש עם סלט ריג'לה וצנוניות![]() צילום: vnlit, Istock |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
להגשה:
אופן ההכנה:1קולפים את הסלקים, חותכים מהם את הרבע העליון ומרוקנים את פנים הסלק בעזרת כפית פריזאית. עד שמתקבלות "קעריות" סלק. 2הכנת המילוי: מערבבים בקערה את הבשר, בצל, שום, בורגול מושרה, מלח, פלפל, גרגרי הכמון והכוסברה הקצוצה. מערבבים פנימה את הביצים ומערבבים היטב. 3צרים מהתערובת קציצות עגולות וממלאים כל סלק בקציצת בשר כך שחלקה העליון יבלוט מעט מעל פני הסלק 4שמים את הסלקים הממולאים בסיר רחב בשכבה אחת. 5מוסיפים את הרוטב: מרק עוף צח, מיץ רימונים מרוכז, מיץ לימון, סוכר, ג'ינג'ר קצוץ מלח פלפל והמים. 6מביאים לרתיחה מנמיכים את האש מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהרוטב מסמיך ומזגג יפה את הסלקים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |