המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקוקוס, קרם הקוקוס, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד לאיחוד. נותנים לתערובת לנוח כחצי שעה כדי שהקוקוס יספח את הנוזלים ויהיה נוח יותר לעבודה. 2 מעצבים בידיים כדורים או אצבעות של קוקוס ומכניסים למקפיא לכחצי שעה, עד להתקשות (בשלב הזה התערובת מאוד רכה. אל חשש, היא תתקשה במקפיא). העיסה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako מבפנים | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3 מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים במיקרו או על בן מארי את השוקולד יחד עם קרם הקוקוס או השמנת הצמחית. 4 טובלים את חטיפי הקוקוס הקפואים בשוקולד ומניחים על רשת, כדי לתת לעודפי השוקולד לטפטף. שומרים במקפיא. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |