אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מאפינס קישואים ומנגולד

הן קטנות, מלאות טעם, בריאות ולא מסובכות להכנה: פשטידות אישיות שכיף לארח איתן

מאפינס קישואים ומנגולד (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.767reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 קישואים בהירים

  • 2 זוקיני
  • 4 עלי מנגולד
  • 2 שיני שום, קלופות וקצוצות
  • 3 ביצים L
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • חופן עליי בזיליקום קצוצים
  • שלושת רבעי כוס קמח כוסמין מלא
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1בפומפייה מגררים את הקישואים והזוקיני. מניחים במסננת, זורים מעט מלח, משהים לרבע שעה וסוחטים את הנוזלים.

2שוטפים היטב את עלי המנגולד וחותכים לרצועות.

3מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את שיני השום עד להזהבה. מוסיפים את המנגולד ומטגנים כ-5 דקות, עד שהוא מגיר את כל הנוזלים שלו.

4בקערה גדולה טורפים את הביצים. מוסיפים את הקישואים, הזוקיני, המנגולד ואת יתר המרכיבים.

5מערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה יחסית (אם יש צורך מוסיפים מעט קמח). משמנים תבנית שקעים/תבניות מאפינס אישיות, יוצקים מהתערובת לשקעים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180מעלות כ-25 דקות, עד שהתערובת מתייצבת.

ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו ממרח שעועית ושקדים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il