
מאפינס קישואים ומנגולדהן קטנות, מלאות טעם, בריאות ולא מסובכות להכנה: פשטידות אישיות שכיף לארח איתן![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בפומפייה מגררים את הקישואים והזוקיני. מניחים במסננת, זורים מעט מלח, משהים לרבע שעה וסוחטים את הנוזלים. 2שוטפים היטב את עלי המנגולד וחותכים לרצועות. 3מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את שיני השום עד להזהבה. מוסיפים את המנגולד ומטגנים כ-5 דקות, עד שהוא מגיר את כל הנוזלים שלו. 4בקערה גדולה טורפים את הביצים. מוסיפים את הקישואים, הזוקיני, המנגולד ואת יתר המרכיבים. 5מערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה יחסית (אם יש צורך מוסיפים מעט קמח). משמנים תבנית שקעים/תבניות מאפינס אישיות, יוצקים מהתערובת לשקעים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180מעלות כ-25 דקות, עד שהתערובת מתייצבת. ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. >> בשבוע שעבר הכנו ממרח שעועית ושקדים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |