
המצרכים (3 מנות):לפרחי הקישוא:
לרוטב
אופן ההכנה:להכנת פרחי קישוא: 1קולים את החצילים בתנור או גריל חם עד שהם רכים ומסירים מהאש. 2מוציאים בעזרת כף את פנים החציל, מניחים על גבי משטח וקוצצים. 3ממליחים לפי הטעם, ממלאים את פרחי הקישוא בחציל ומניחים בצד. 4מערבבים בקערה את המים והקמח עד לקבלת בלילה סמיכה. 5טובלים את פרחי הקישוא בבלילה ומטגנים במחבת עם שמן זית חם עד להזהבה. לאחר הטיגון מוציאים ומניחים בצלחת. אופן הכנת הרוטב: 6מטגנים את העגבניות במחבת עם שמן זית חם, מוסיפים את הבזיליקום וממליחים לפי הטעם. ממשיכים לבשל על אש קטנה. 7מוסיפים את הסוכר ומערבבים. 8מבשלים כ-20 דקות עד שהעגבניות מתרככות. 9מניחים מעט רוטב על גבי צלחת שטוחה ומעל כל צלחת כ-3 פרחי קישוא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |