
המצרכים (4 מנות):לקרפ:
לרוטב הליקר:
להגשה:
אופן ההכנה:
להכנת הקרפים: 1טורפים במטרפה ידנית את כל מרכיבי הקרפ עד לקבלת מרקם אחיד וחלק (דומה למרקם של בלילת פנקייקים). במידה והתערובת מדי סמיכה ניתן לדלל אותה במעט חלב. 2באמצעות מצקת, יוצקים כף אחת מהבלילה לתוך מחבת בינוני ומפזרים על פני המחבת באופן אחיד. מבשלים על אש קטנה כדקה מכל צד. חוזרים על הפעולה עם שאר הבליליה ומניחים את הקרפים המוכנים בצד. אופן הכנת הרוטב: 3ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. 4מוסיפים את מיץ הלימון והליקר ומבשלים לעוד כדקה. אופן ההגשה: 5מקציפים את השמנת עם הסוכר עד למרקם קרמי קצפתי. 6טובלים את הקרפ ברוטב הליקר ומניחים בקערית. 7שמים על גבי הקרפ מספר כפות מקוביות המלון. 8מוסיפים מעל כף שמנת, מפזרים מעל עוד רוטב ליקר ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |