
המצרכים :לקלתית:
לבלילת עוגת הגבינה:
לציפוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מכינים את קלתית הפירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות, לא במצב טורבו. משמנים ומרפדים תבנית 24 ס"מ בנייר אפייה. מערבבים יחד בקערה ביסקוויטים טחונים עם סוכר דמררה וחמאה מומסת ומהדקים היטב לתחתית ולדופנות התבנית. מעבירים בעדינות להקפאה ומקפיאים לחצי שעה. 2אופים את הקלתית 15 דקות להשחמה, ומצננים לטמפרטורת החדר. 3מכינים את בלילת עוגת הגבינה: מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות, עדיין ללא טורבו. מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי הבלילה פרט לביצים. מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בלילה חלקה. 4יוצקים את הבלילה בעדינות לקלתית הפירורים ואופים 65-70 דקות, עד שהעוגה יציבה למראה אך עדיין רוטטת מעט במרכז. מכבים את התנור ומצננים את העוגה בתנור הכבוי כרבע שעה. >> עוד עוגות משגעות בבלוג של ענבל לביא –פיית העוגיות 5לציפוי: מערבבים שמנת חמוצה עם סוכר ומשטחים על העוגה. מניחים לעוגה להצטנן בתנור לחצי שעה נוספת ומעבירים לקירור למשך הלילה. 6מעטרים את העוגה בפירות טריים ומגישים. תגיות:שבועות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |