1 לעוגיות: מחממים תנור ל-160 מעלות. במערבל חשמלי עם וו גיטרה מעבדים קמח, מלח וקוביות חמאה לקבלת פירורים קטנים. מוסיפים סוכר ואבקת שקדים ומעבדים בקצרה. מוסיפים ביצים וקליפת לימון מגוררת ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים לקירור לשעה. משטחים את הבצק על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, ואופים כ-15 דקות להזהבה. מצננים.
2 בסיר קטן מבשלים סוכר ומים עד לסירופ סוכר שמגיע ל-117 מעלות. מוסיפים שקדים משובבים, מערבבים ומבשלים תוך בעבוע קל עד שהסירופ מצטמצם. מסירים את השקדים ומצננים.
3 מטמפררים את השוקולד: קוצצים דק 20% מכמות השוקולד המריר ומניחים בצד. ממיסים את יתרת השוקולד בסיר המונח על בן מארי (סיר ובו מים חמים), ומחממים לטמפרטורה של 55 מעלות. מוסיפים את השוקולד הקצוץ בהדרגה תוך עירבוב מתמיד עד שהטמפרטורה מגיעה ל-31-32 מעלות. מוסיפים את השקדים המסוכרים ומערבבים כך שמצופים לחלוטין.
4 מנטפים בעזרת כפית תלוליות של שקדים מצופים בשוקולד על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומניחים להתייצב. קורצים מהבצק עיגולים קטנים, ומצמידים לכל עוגייה תלולית שקדים מצופים. מעטרים בדפי זהב.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים