1 מטגנים במחבת עם 3 כפות שמ את הבצל וקוביות הפרגית עד להזהבה. מוסיפים את מקלות הגזר ומטגנים כ-4 דקות נוספות ומסירים מהאש.
2 בסיר נפרד שמים את יתרת השמן והאורז. מערבבים ומוסיפים את התבלינים והשזיפים. מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
3מוסיפים את גרגירי החומוס וכל תכולת המחבת. מערבבים היטב ומכסים ל-25 דקות.
4 מורידים את הסיר מהאש ומשאירים מכוסה כ-5-10 דקות נוספות. מערבבים בזהירות ומגישים.
סבתא כרמלה עם התוצאה הסופית | צילום:
שני בריל, mako אוכל
>> רוצים גם אתם לבשל כמו סבתא כרמלה? לחצו כאן