אוכל
אוכל
חגים

לביבות ארטישוק ירושלמי

עם חרדל דיז'ון

|רשת SPICES כלים וטעמים| פורסם14:50
לביבות ארטישוק ירושלמי וחרדל דיז'ון (צילום: דניאל לילה, רשת SPICES כלים וטעמים)
צילום: דניאל לילה, רשת SPICES כלים וטעמים
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף לחתיכות ומבושל במי מלח עד התרככות ומסונן היטב

  • מעט קמח
  • 2 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • מעט עלי תימין
  • שן שום כתושה
  • חלמון אחד
  • מלח ופלפל גרוס
  • חמאה לטיגון

אופן ההכנה:

1מועכים את הארטישוק הירושלמי (לא במעבד מזון!) ומוסיפים את יתרת החומרים. טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך. 2. ממיסים חמאה במחבת. יוצרים לביבות בידיים רטובות ומטגנים משני צדדים עד הזהבה. 3. מגישים עם רוטב של מעט מיונז עם שמנת מתוקה, מלח ופלפל, מעט עלי תימין.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il