אוכל
אוכל
חגים

צ'ורוס קינמון

הכירו את הסופגניות של דרום אמריקה. הן אמנם לא עגולות, אבל הן מטוגנות ומתוקות וטעימות בטירוף

|טרס פזוס, אוכל מקסיקני| פורסם09:48
צ'ורוס קינמון (צילום: איתמר דווידוב, טרס פזוס, אוכל מקסיקני)
צילום: איתמר דווידוב, טרס פזוס, אוכל מקסיקני
Rating:4.956reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • כוס מים
  • קורט מלח
  • 100גרם חמאה חתוכה לקוביות.
  • 150גרם קמח
  • 3 ביצים
  • שמן לטיגון עמוק

לציפוי:

  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפיות קינמון טחון

אופן ההכנה:

1בסיר בינוני מרתיחים את המים, חמאה או מרגרינה והמלח ומסירים מיד מהאש.

2מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר. מקררים מעט.

3טורפים את הביצים במטרפה ומוסיפים אותן לאט לאט לבצק. מקררים ומעבירים לשק זילוף עם צנתר 15 קוטר 1.5 ס"מ.

4מחממים את השמן בסיר רחב. מזלפים את הבצק לנחשים באורך 10ס"מ ישירות לתוך השמן. מטגנים עד הזהבה ופריכות. מעבירים למסננת עם נייר סופג.

5בקערה רחבה מערבבים את הסוכר והקינמון. מגלגלים את הצ'ורוס עד שהם מצופים בסוכר מכל הצדדים.

>> לכל מתכוני הסופגניות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il