
סופגניות קלאסיות של פסקל פרץ-רוביןנכון, זה דורש הרבה עבודה, אבל אלוהים כמה שזה שווה את זה. סופגניות כמו של קונדיטוריה, ואפילו יותר![]() צילום: אבי כהן, יחסי ציבור |
המצרכים :ל-20 סופגניות קטנות:
לעיטור והגשה:
אופן ההכנה:1מניחים את הקמח בקערת מערבל. מוסיפים שמרים וסוכר, מערבבים קלות ומוסיפים מלח. 2יוצרים גומה במרכז ומניחים בה ביצים, שמן, קוניאק וקליפת תפוז. 3מערבלים באיטיות ומוסיפים בהדרגה מים. לשים עד קבלת בצק אחיד הניתק מדפנות הקערה. 4מכסים ומשהים במקום חמים להתפחה כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. 5מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס קטנה, מעצבים לכדורים ומשהים להתפחה במקום חמים כ-20 דקות, עד שהסופגניות מכפילות את נפחן. 6מחממים שמן לטיגון עמוק ומחליקים כמה סופגניות לשמן, כשצדן התפוח כלפי מטה (כך יתפחו מיד גם בצד התחתון). מכסים את הסיר ומטגנים כדקה. מסירים את המכסה, מטגנים דקה נוספת והופכים את הסופגנייה – לקבלת הפס הלבן מסביב. 7מוציאים לנייר סופג, ממלאים בריבה בעזרת מזרק או שק זילוף ובוזקים מעל אבקת סוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |