אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט פסטה ברוטב עשבי תיבול

אם לא היינו טועמים בעצמנו, לא היינו מאמינים שסלט כל כך בריא יכול להיות עד כדי כך טעים. מתכון של מסעדת פרש קיטשן

|מסעדת פרש קיטשן| פורסם11:46
סלט פסטה ברוטב עשבי תיבול (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.218reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

לסלט:

  • 200 גרם פסטה פנה מחיטה מלאה, מבושלת למצב של אל דנטה

  • ככף וחצי ממרחפסטו
  • 2 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
  • 5 עגבניות שרי חצויות
  • בערך כף פלפל אדום קלוי
  • בערך כף פלפל צהוב קלוי
  • מלח ופלפל

לרוטב:

  • ככף וחצי שמן זית איכותי

  • כחצי כף חומץ בן יין
  • כחצי כף מיץ לימון
  • שן שום
  • בערך כפית כוסברה טרייה קצוצה
  • בערך כפית נענע טרייה קצוצה
  • בערך כפית פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • בערך כפית בצל ירוק טרי קצוץ
  • קורט מלח

להגשה:

  • 30 גרם גבינת פטה 5%

  • 20 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 5 זיתי קלמטה

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי הסלט היטב.

2מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את הירוקים עם השום, ומוזגים פנימה לאט לאט את השמן מלמעלה. שופכים על הסלט.

3מגררים מלמעלה את הפטה, ומפזרים את האגוזים והזיתים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il