1קולים את הגרנולה, האגוזים והגרעינים למשך 10 דקות בחום של 190 מעלות.
2מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים.
3מכניסים למעבד מזון ביחד עם הפירות היבשים, הקפה והקקאו וטוחנים עד לקבלת אבקה מעט גסה. את האבקה אפשר לשמור בצנצנת או בכלי אטום למשך כמה שבועות.
4להגשה: שמים בקערה כמה כפות של אבקת גרנולה ומוסיפים חופן פירות טריים ויוגורט או חלב.
Good morning, guys! Do me a favour, put down that sugar loaded cereal and give my Granola Dust a try - packed with fruit, oats, nuts and nutrients plus a secret flavour that your kids will love too!#JamiesSuperFood
Posted byJamie Oliveron Wednesday, September 30, 2015
>> או שסתם תלכו על פשטידה מגניבה