
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את הירקות ומאדים במים עד ריכוך (אבל לא יותר מידי). 2מכניסים למעבד מזון וטוחנים. 3מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים עד שיתקבל מרקם אוורירי. 4מניחים 10 דקות לספיגת טעמים. 5יוצרים לביבות ומניחים על נייר אפיה בתבנית לתנור. 6אופים 20 דקות בחום של 200 מעלות, הופכים ואופים עוד 10 דקות. * כל לביבה כוללת 80 קק"ל. * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו פסטה ברוטב פטריות בלי שמנתהכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> כל המתכונים לסופגניות>> כל המתכונים ללביבות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |