1 במיקסר שמים את הביצים, המים, הטחינה, החמאה, השמרים והסילאן. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמחים עם משפר האפייה, המלח והקסנטן גאם.
2 מוסיפים לתערובת הנוזלית את התערובת היבשה וממשיכים לערבב במיקסר במשך כ-10 דקות.
3 מפזרים את אחד מסוגי הגרעינים על פני שטח התבנית ויוצקים את הבצק לתבניות.
4 מרטיבים את הידיים קלות ומשטחים את הבצק בעדינות רבה. מכסים את הבצק במגבת ומניחים בצד להתפחה למשך שעה.
5 לאחר ההתפחה מושחים על הבצק חלמון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כ-40 דקות.
6 לאחר האפייה ממתינים כרבע שעה. פורסים את הלחם לפרוסות, מניחים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות או עד להשחמה. מניחים בצד.
7 הסלסה: בקערה עמוקה שמים את כל הרכיבים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
8 ההגשה: על כל פרוסת לחם קלויה מסדרים כף גדושה של סלסה עגבניות ומגישים.