
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערת מיקסר את הקמחים, אבקת האפייה, כמו סוכר, קסאנטן גאם, סודה לשתייה וגואר גאם. 2במקביל טורפים בקערה עמוקה את היוגורט, הביצים והחמאה. 3מוסיפים את המרכיבים היבשים לרטובים בהדרגה ותוך כדי ערבוב, עד לקבלת בצק אחיד. מכסים ונותנים לו לנוח חצי שעה במקרר. 4מרדדים בזהירות את הבצק על משטח מקומח לגובה של 1 ס"מ. 5חותכים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומטגנים בשמן עמוק חם משני הצדדים. 6מעבירים לנייר סופג, ומפזגרים שבבי קוקוס או מזריקים ריבה ללא סוכר. * המתכון מתוך הספר "טעמים בריאים: מתכונים חופשיים מסוכר וגלוטן" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |