
בלינצ'ס סלמון ופטריותגם מתכון שממש כיף להכין עם הילדים, וגם מנה טעימה שתגרום לכולם ללקק את האצבעות? קנינו![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (18 מנות):לבלינצ'ס
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה חוץ מהחמאה, עד שמתקבלת תערובת שהיא לא נוזלית ולא סמיכה מדי. 2מחממים מחבת עם מעט חמאה. יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת ומטגנים משני הצדדים. מוציאים לצלחת וממשיכים לטגן עד שמסיימים את הבלילה. 3במחבת נפרדת מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את הפטריות, מטגנים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות ומוסיפים את הסלמון. 4מסננים את הנוזלים, מתבלים ומוסיפים את הביצים הקשות. מערבבים היטב. 5פורשים את אחד הבלינצ'ס על צלחת, ומניחים בשליש התחתון כפית גדושה של מילוי. מקפלים את החלק התחתון של הבלינצ'ס כך שיכסה את המילוי, וסוגרים את שתי הכנפיים משני הצדדים. מגלגלים, ומחזירים לטיגון קצר במחבת משומנת בחמאה. 6חוזרים על הפעולה עם כל שאר הבלינצ'ס. 7מערבבים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד, ומגישים עם הבלינצ'ס. * מתעצלים להכין בלינצ'ס? אפשר גם לקנות אותם מוכנים, ורק למלא לבד. אף אחד לא ישים לב. בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ספרו לנו מה מנת הטונה האהובה עליכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |