1 לשים בקערה רחבה את כל מרכיבי הקציצות על לקבלת מסה אחידה. יוצרים כדורים קטנים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מחממים את שמן הזית בסיר סוטאז' ומטגנים את השום, הגמבה והפלפל החריף כ-4 דקות תוך ערבוב (נזהרים שהשום לא יישרף).
אתם תצטרכו את הלחמנייה הזאת | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים, מערבבים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
4 מכניסים את הקציצות בזהירות לרוטב הרותח, מפזרים את הבזיליקום ומבשלים כ-25 דקות בכיסוי חלקי.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?