
פילה אמנון בנוסח מרוקאי על מצע גרגירי חומוססמדי בומבה מגישה מנה פשוטה וטעימה להפליא המשלבת בין חמיצות, חריפות ומתיקות![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שמים בתחתית סיר את גרגירי החומוס, מעליהם עגבניות פרוסות. מפזרים מעט סוכר מעל. 2מוסיפים לסיר גמבה, חתיכות פלפל חריף, שיני שום שלמות וחצי חבילת כוסברה. 3ממלאים בסיר מים עד כיסוי הרכיבים, מפזרים את פרוסות הלימון ומתבלים בכפית כורכום, 2 כפות פפריקה (איכותית, לא אבקה), כף מרק עוף, רסק עגבניות וחצי כוס שמן. 5שמים בסיר את המים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים בערך 20 דקות. 6מניחים את הדגים בסיר במשך 7 דקות. 7מוזגים רוטב מהסיר על הדג בעזרת כף כך שהרוטב יכסה את הדג. 8מוסיפים את הכוסברה שנשארה ומפזרים מעל הדגים. מנערים את הסיר ומבשלים עוד 10 דקות בלבד (להוסיף מלח במידה וצריך). >> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |