אוכל
אוכל
מדור דל קלוריות

כרוב וכרובית בתנור

אנחנו רגילים לצלות כרובית בתנור, וגם סטייקים של כרוב צלוי זה משהו שיצא לנו לזלול לא אחת. האם לא בשלה העת לאחד בין השניים האלה לתוספת פריכה ומשגעת אחת?

|mako אוכל| פורסם08:37
כרוב וכרובית בתנור (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
Rating:4.942reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כרובית, מפורקת לפרחים
  • 1 כרוב לבן, חתוך לפלחים עבים
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח
  • כפית תימין מיובש
  • מעט סילאן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכרוב והכרובית בשכבה אחת.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

3זולפים את שמן הזית, מתבלים במלח ותימין ומזלפים מעט סילאן.

4צולים שעה וחצי, עד שהירקות מתרככים ומשחימים יפה.

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il