
סלט עדשים אדומות אסייתימחפשים את המרענן הרשמי שלכם לחורף הנוכחי? הגעתם למקום הנכון. סלט עדשים אדומות עם המון ירקות ועשבים ירוקים, שיבוא טוב לבדו וגם כמלווה לכל ארוחה |
המצרכים (4 מנות):לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים עד לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 3 דקות (לא יותר, כדי שיתקבלו עדשים ששומרות על צורתן), עד לרמת אל דנטה. 2מסננים את העדשים, ושוטפים אותן היטב במי ברז קרים. 3כשהעדשים צוננות, מוסיפים את כל החומרים ומערבבים. טועמים, מתקנים תיבול, ומקשטים עם הבוטנים הקצוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |