1 לשבור את השוקולד הלבן לקוביות, ולהמיס אותו ביחד עם החלב המרוכז. לשם כך מומלץ להשתמש בסיר כפול על אש קטנה (או בן מארי) שבו יהיו מים חמים בסיר התחתון ותערובת השוקולד והחלב המרוכז בסיר העליון. הסיר העליון ינוח על גבי הסיר התחתון בלי לגעת במים, ובצורה כזו האדים של המים יחממו בעדינות את הסיר העליון. נבחש את השוקולד הלבן והחלב עד שיימסו לתערובת אחידה, ולאחר מכן נפריד את הסיר העליון מהתחתון ונכבה את האש (ניתן לעשות את ההמסה גם במיקרוגל, אבל שוקולד לבן הוא רגיש לטמפרטורה ולכן עדיף להמיסו בהדרגתיות בסיר כפול. אם רוצים במיקרוגל, משתמשים בפולסים של 15 שניות ועירבוב לסירוגין).
2 לסגור את עוגיות האוריאו בשקית פלסטיק כפולה (ואף משולשת ;) ), ובעזרת מערוך/פטיש עץ לרסק את עוגיות האוריאו לשברים בינוניים (האוריאו לא אמור להפוך לפירורים דקים אז אין צורך להגזים).
3 להוסיף לתערובת השוקולד הלבן 3 כפות של ברס או שברי פקאן סיני. לאחר מכן, להוסיף את שברי עוגיות האוריאו לתערובת, ולערבב עד שהעוגיות מתפזרות בתערובת (אם בא לכם לראות סרטון קצרצר מעורר תיאבון של העירבוב, זה כאן: https://www.facebook.com/video.php?v=1566270510282325)
4 לרפד תבנית של 20X30 בנייר אפייה משומן. לאחר מכן, ליצוק את התערובת שלנו על פני התבנית, וליישר את פניה בעזרת כף.
5 לכסות היטב בניילון נצמד, ולקרר לפחות לשעה. מתקבלת תערובת מוצקה אך לא קשה, במרקם שמעט מזכיר חלבה, שממנה נחתוך את הממתקים המדהימים האלה. מומלץ לחתוך לריבועים קטנים (של אושר), ולהגיש במנז'טים אישיים. ניתן לשמור במקרר עד כשבוע, ובמקפיא עד כחודש. בתיאבון!