
פילה עוף בדבש וחרדלעם יד על הלב, המנה הזו היא כנראה הארוחה הכי קלה וטעימה שיש: פילה עוף במשרה פשוט שכולם אוהבים, שנצלה במחבת שאנחנו בטוחים שגם לכם יש בארון רק שלא ידעתם מה עושים איתה. ומה עם השאריות? ישר לכריך של מחר![]() צילום: קרן ארגמן, קרן מקלילה את המטבח |
אם גם אצלכם שוכבת בארון מחבת פסים כפולה, שקניתם פעם בהתלהבות ואין לכם מושג מה לעשות בה - המתכון הזה הוא בשבילכם. המחבת האמורה מספקת שילוב יעיל בין מחבת פסים כבדה ליכולת סגירה הרמטית, שביחד יוצרים אפקט צלייה מושלם שלא ניתן להשיג לא במחבת ולא בסיר. הבעיה היא שבשום מקום אין מתכונים שמיועדים למחבת הזאת, כך שרובנו מפספסים את הפוטנציאל שלה ונותנים לה להעלות אבק בארון. את הכפפה הזאת הרימה קרן ארגמן, בעלת קבוצת הפייסבוקקרן מקלילה את המטבח https://www.facebook.com/groups/1413675732093004, שהחליטה ללמד את כל מי שחפץ בזה איך להכין במחבת הכפולה מנות גריל, פשטידות, ירקות, חביתות ירק, פנקייק ענק ובעיקר מנות עוף וירקות מגוונות ובריאות. בחוברת המתכונים הדיגיטליים שהוציאה, שמוקדשת כולה למחבת הכפולה, תוכלו למצוא את כל המתכונים האלה ועוד - ובינתיים אתם מוזמנים ליהנות מהמתכון הזה, שיתקתק לכם גם ארוחת ערב מושלמת וגם מילוי מטריף לכריכים של מחר. המצרכים :מרכיבים:
למרינדה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה ומשרים בה את נתחי העוף למשך כשעה. 2מחממים את הצד המפוספס של המחבת היטב ומרססים בשמן זית. מחבת כפולה|צילום: goh seok thuan, ShutterStock3מסדרים את נתחי העוף ומפזרים ביניהם את חצאי העגבניות. מוזגים את המרינדה באופן שווה, מכסים וצולים 5 דקות על להבה גבוהה. 4פותחים את המחבת והופכים את נתחי העוף בעזרת מלקחיים (לא מומלץ להפוך את המחבת כי יש בה הרבה נוזלים). מנמיכים את הלהבה לבינונית-נמוכה וצולים עוד 10 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |