
שוקי עוף לימוניים עם אורזנכון שיש פה לימון וכוסברה - אבל מדובר במנה שאפילו בני שנתיים מתמוגגים ממנהדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם16/01/1220:28 ![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים (3 מנות):
לאורז:
אופן ההכנה:1מניחים את שוקי העוף בכלי חרס (או פיירקס) ומוזגים עליהם את מיץ הלימון. 2מפזרים על השוקיים את הכוסברה ושיני השום ומתבלים במלח ופלפל. 3מכניסים את הכלי ללא כיסוי לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. אופים 25 דק', מורידים את המעלות ל-190 ואופים 25 דק' נוספות. ניתן להפוך את השוקיים כשמורידים את הטמפרטורה כדי שישתזפו משני הצדדים. 5בזמן שהעוף בתנור מכינים את האורז. 6מחממים בסיר את השמן ומטגנים את האורז כ-5 דק'. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים ומוסיפים את המים. מבשלים על אש נמוכה כ-18 דק'. 7מגישים את העוף מעל האורז ומקשטים בכוסברה טרייה. * הצעה לגיוון: ניתן להוסיף לעוף פחית חלב קוקוס לאחר 25 דק' בישול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |