
פרגיות בטריאקי על אורז אסייתיזה אולי נראה מושקע - אבל במציאות לא ייאמן כמה שזה פשוט. 50 שקל, 35 דקות - ואתם מסודרים עם ארוחת ערב לתפארת מדינת ישראל![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים (3 מנות):
לאורז
אופן ההכנה:1יוצקים בקערה את הסויה, הסוכר, שמן השומשום, השום, המלח (בזהירות, הסויה כבר מלוחה), הפלפל השחור והכוסברה ומערבבים. 2מערבבים פנימה את הפרגיות ונותנים להן לנוח בתערובת כ-15 דק'. 3בינתיים מכינים את האורז: מחממים שמן בסיר, שופכים את האורז ומערבבים על אש בינונית 3-5 דק'. מוסיפים את שמן השומשום, המלח והפלפל, מוסיפים את המים החמים ומבשלים על אש נמוכה 18 דק' (בלי לפתוח מכסה). מכבים את האש ומניחים בסיר הסגור עוד 10 דק'. 4משפדים את הפרגיות עם קוביות בצל (כמובן שאפשר להוסיף כל ירק שרוצים). 5מחממים מעט שמן במחבת ומניחים את השיפודים. 6מסובבים את הפרגיות כך שיתבשלו מכל הצדדים, כ-2-3 דק' מכל צד. 7מניחים את האורז בצלחת, מפזרים מעל את הבצל הירוק ומניחים את שיפודי הפרגית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |