https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

נתחי עוף בסוכר חום

מנת עוף מלאת טעמים בגוון מתקתק

|סוגת| פורסם11:19
נתחי עוף בסוכר חום (צילום: שלומי ארביב, סוגת)
צילום: שלומי ארביב, סוגת
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • ק"ג נתחי עוף

  • 4 בצלים לטיגון
  • 1 כוס סוכר חום או סוכר דמררה קלאסי סוגת
  • ½ כוס סויה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • שום כתוש
  • ½ כוס שמן
  • יין אדום
  • קורט מלח
  • קורט פלפל אנגלי

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר 4 בצלים חתוכים בגסות עם חצי כוס שמן.

2מצפים את נתחי העוף ברוטב, מכניסים לסיר ומטגנים משני הצדדים לטיגון קצר.

3מוסיפים מעט מים, עם מעט יין אדום (לפי הטעם) ומביאים לרתיחה.מקטינים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.

4ניתן להעביר את נתחי העוף לתבנית פיירקס ולהוסיף לתוכה מסביב תפוחי-אדמה חתוכים, לכסות את תבנית הפיירקס ולהניח בתנור כשעה וחצי בחום של 180 מעלות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il