
שיפודי פילה עוף בשמן שומשום וקוקוסארוחה קלה, של עוף וירקות בלבד, זה בדיוק מה שבא לנו עכשיו. קבלו מתכון של ניר צוק לשיפודי פילה עוף צרובים על מחבת פסים, ואיתם סלט חם של פטריות ופלפלים שלמים
ניר צוק https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-00a090b7f35d411001.htm
| משק ארצי
| פורסם 31/07/14 08:43
יח``צ: דודו אזולאי
|
המצרכים (6 מנות):
למרינדה:
לסלט ירקות חם:
אופן ההכנה:1 העוף במרינדה: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה, מכניסים את פילה העוף ומשרים כשעתיים במקרר. 2 משפדים את הפילה על שיפודי עץ וצולים משני הצדדים על מחבת פסים לוהטת (או מנגל פחמים), בערך שתי דקות מכל צד. 3 הסלט: במחבת רחבה עם מעט שמן מטגנים את הפטריות עם השום. 4 מוסיפים את הפלפלונים וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון זהוב. 5 מוסיפים את העגבניות והמנגולד. 6 מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומורידים מהאש. 7 מניחים את השיפודים על הסלט החם ומגישים. * המתכון באדיבות משק ארצי – מותג עופות טבעיים הניזונים מתזונה צמחית בלבד, ללא תוספת אנטיביוטיקה וללא כימיקלים, וגדלים בצפיפות נמוכה התורמת לחיזוק מערכת החיסון הטבעית שלהם.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |