
שוקי עוף עם פול וארטישוק ירושלמיתבשיל מעולה שקל לגוון: פשוט תוסיפו את מה שיש לכם במקררדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם30/01/1319:50 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המתכון הזה מאוד פתוח לשינויים: את הארטישוק הירושלמי אפשר להחליף בתפוחי אדמה. את הפול אפשר להחליף בחומוס או בכל קטניה אחרת. אם יש לכם בשלוף, עשבי תיבול מאוד יתאימו לתבשיל הזה. המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את שוקי העוף להזהבה כ-5 דקות. 2מוסיפים את השום, הארטישוק הירושלמי, הדלעת והפול, מתבלים ומוסיפים את הבצל ירוק. 3יוצקים כוס מים חמים ומביאים לרתיחה. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות. * מגישים ליד אורז לבן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:תבשיל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9Cעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3שוקיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9Dפול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%9Cארטישוק ירושלמי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7+%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |