https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטה

מתכון יצירתי של השף איל פינקלשטיין

|קייטרינג como| פורסם12:46
גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטה של איל פינקלשט (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 סטייק פרגית
  • חופן תרד נקי
  • חצי בטטה פרוסה לצ'יפס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות. 1. מאדים את התרד במעט שמן זית כ 5 דקות. 2. את הבטטה מבשלים בתנור מתובלת במעט שמן זית מלח ופלפל ב-180 מעלות ל15 דקות. 3. את המילוי של התרד המאודה והבטטה מניחים במרכז הסטייק . מגלגלים ומהדקים את הפרגית לצורת רול הדוק ומניחים על משטח האפייה. 4. מתבלים ומזלפים מהצ'ילי המתוק. אופים בתנור ב-180 מעלות ל-20 דקות. 5. חותכים את הרול לפרוסות דקות ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il