
גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטהמתכון יצירתי של השף איל פינקלשטייןאיל פינקלשטיין|קייטרינג como| פורסם06/04/0912:46 ![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות. 1. מאדים את התרד במעט שמן זית כ 5 דקות. 2. את הבטטה מבשלים בתנור מתובלת במעט שמן זית מלח ופלפל ב-180 מעלות ל15 דקות. 3. את המילוי של התרד המאודה והבטטה מניחים במרכז הסטייק . מגלגלים ומהדקים את הפרגית לצורת רול הדוק ומניחים על משטח האפייה. 4. מתבלים ומזלפים מהצ'ילי המתוק. אופים בתנור ב-180 מעלות ל-20 דקות. 5. חותכים את הרול לפרוסות דקות ומגישים. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3תרד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A8%D7%93פרגית https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%AAבטטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%98%D7%98%D7%94בשר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A9%D7%A8ירקות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |