
עוף ממולא קוביות אננסעוף נימוח, רך ועסיסי ברוטב חלב קוקוס וצ'ילי להכנה גם על אי בודד
עמרי אנדרס צורף
| mako
| פורסם 26/10/09 11:20
צילום: עמרי אנדרס צורף
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. ממלאים את העוף בקוביות אננס. 3. מרתיחים את חלב הקוקוס בסיר בינוני ומוסיפים פלפל חריף קצוץ דק. מבשלים יחד 2-3 דקות ויוצקים על העוף, לתבנית שמסוגלת להכיל את כל הנוזלים. 4. אופים במשך שעה-שעה וחצי. מידי עשר דקות יוצקים מהנוזלים בתבנית על העוף בעזרת מצקת. מוציאים כאשר העוף מתחיל להזהיב.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |