
גלילות חזה עוף עם פטריותחזה צרוב ויפה, במילוי של פטריות מטוגנות עם בצלעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם10/02/1014:35 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים את הפטריות לפרוסות קטנות או רבעים, ופורסים את הבצל לפרוסות דקות. 2מחממים כף שמן על להבה בינונית במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהוא נהיה מעט שקוף-זהוב ומוסיפים את הפטריות. 3מתבלים במלח, פלפל, תימין או כל עשב תיבול אחר שיש במטבח, ומוסיפים 2-3 כפות מים. 4כשהפטריות מתרככות והמים מצטמצמים מורידים את המחבת מהאש ופורסים את חזות העוף על משטח עבודה. מניחים בין כף לכף וחצי מלית במרכז כל פרוסה ומקפלים עליה את שני הקצוות. 5משפדים על שני קיסמים (שישמרו על הצורה). 5מחממים 2 כפות שמן באותה מחבת ומניחים בזהירות את גלילות העוף, כאשר הקיפול כלפי מטה. מכסים בנייר כסף ומניחים להן לחמש דקות. 6לאחר חמש דקות מוציאים את הקיסמים בזהירות והופכים את הגלילות. מגבירים את האש ונותנים לעוף להיצרב. לאחר שמתקבל גוון קרמלי מוציאים לצלחת ומגישים. תגיות:חזה עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3פטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AAבצל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9Cקל ומהיר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C+%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8מהיר וזול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8+%D7%95%D7%96%D7%95%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |