1 מחממים את תנור האפייה לחום של 160 מעלות
2. מערבבים את הפפריקה המלח והפלפל. מחוררים את שוקי האווז במזלג ומושחים אותן היטב בתערובת התבלינים.
3. מניחים את השוקיים בתבנית ומעבירים אותן לתנור החם לאפייה של שעה וחצי כשמדי פעם מרטיבים אותו בנוזלים שמצטברים בתחתית התבנית. לאחר 45 דקות לערך הופכים את שוקי האווז וממשיכים באפייה עד שהבשר מתרכך.
4. במחבת רחבה ממיסים שומן אווז ומטגנים בו את תפוחי העץ כדקה. מוסיפים את היין האדום ומבשלים עד שתפוחי העץ מתרככים.
5. לאחר שהשוקיים נאפו ובשרן רך, מצננים אותן מעט ומוסיפים אותן למחבת עם התפוחים לטיגון של 2 דקות.