
פויו פפרונטהחזה עוף במילוי גבינת רוקפור, פלפלים ועלי גפן
עדי רם
| מסעדת דון לוצ'ו
| פורסם 01/12/09 13:59
צילום: karam miri, Istock
|
מדליוני חזה עוף במילוי גבינה, פלפלים ועלי גפן ברוטב קמפרי המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. בחום גבוה קולים את הפלפלים עד ריכוך, קולפים וקוצצים. 3. מערבבים בקערה בצל, פלפלים, עלי גפן, גבינה, מלח ופלפל. 4. ממלאים את העוף. 5. צורבים את חזה העוף הממולא במחבת עם שמן עד קבלת גוון מושחם ומכניסים לתנור לכ-10 דקות. 7. פורסים למדליונים בעובי 2 ס"מ ומגישים. מכינים את הרוטב: 1 בסיר מרתיחים יין, ציר בקר, תימין, מלח, פלפל וסוכר עד שהיין מצטמצם. 2. מוסיפים קמפרי ומוזגים על מדליוני העוף.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |