
חמין מקרוניהגרסה הכי פשוטה לחמין - רק אל תוותרו על העור של העוףאורלי פלאי-ברונשטייןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-000bf6c5fb81021006.htm|ששת, מהדורה חדשה, הוצאת על השולחן| פורסם09/12/1014:52 ![]() צילום: ששת, מהדורה חדשה, הוצאת על השולחן |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים פסטה במים רותחים עם מלח כ-5 דקות ומסננים. 2מתבלים את העוף במלח ופלפל ומטגנים בסיר עם שמן חם עד להשחמה. מוציאים מהסיר. 3מוסיפים לסיר בצל ושיני שום, מזהיבים ומוציאים מהסיר. 4מוסיפים בטטות או תפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל ומזהיבים משני הצדדים. מסדרים בשכבה אחת בתחתית הסיר. 5מרכיבים את החמין: מוסיפים חצי מכמות הפסטה לסיר, מחזירים את העוף, הבצל והשום. מוסיפים את הביצים ומסיימים בפסטה. מערבבים את הציר עם תבלינים ויוצקים לסיר. מביאים לרתיחה. 6מחממים תנור ל-100 מעלות. 7מכסים היטב את הסיר ומעבירים לתנור למשך הלילה. לפני ההגשה מצמידים צלחת לסיר והופכים את החמין בשלמותו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |