
ירקות כתומים ושוקי עוף אפוייםמנה צבעונית, מתקתקה ומשביעה בניחוח קינמון|יד מרדכי| פורסם21/03/1009:59 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום גבוה (220 צ.). מערבבים היטב בכלי שמן זית, דבש, ציר עוף, קינמון, בהרט, סוכר חום וכמון. מוסיפים שתי כפיות מלח ומעט פלפל ומערבבים. מברישים קלות את שוקי העוף ברוטב שנוצר. 2קולפים וחותכים את הירקות לקוביות בגודל 2X2 ס"מ. מערבבים בקערה גדולה את הירקות עם הרוטב שנותר. 3מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים את הירקות על גבי התבנית ומניחים ביניהם את שוקי העוף. מכסים בנייר כסף ואופים 40 דקות, או עד שהירקות מתרככים. מורידים את נייר הכסף, מערבבים את הירקות וממשיכים לאפות כ- 20 דקות, עד שהירקות מזהיבים. מגישים חם. >> לעודעיקריות https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/flavors/Article-d429777af958721006.htm?Partner=interlinkמומלצות לארוחת החג. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3בתנור https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8קינמון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9Fדלעת https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%9C%D7%A2%D7%AAבטטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%98%D7%98%D7%94גזר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%96%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |