
עוף חמוץ-מתוק עם אורזהמנה הסינית הקלאסיתגיל חובבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-c11b649a9f19411004.htm|השף המעופף| פורסם23/07/1019:08 |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מעט שמן בווק ומקפיצים בו את הבצלים והפלפלים שתי דקות. מוציאים בכף מחוררת לצלחת. מוסיפים עוד שמן לווק כך שיתאים לטיגון עמוק. מחממים את השמן. 2. בינתיים מערבבים קמח, ביצה, מלח, פלפל לבן וסודה לקבלת בלילה אחידה. טובלים בה את נתחי הפרגיות ומטגנים עד להזהבה בשמן עמוק בווק. מוציאים בכף מחוררת לצלחת. 3. שמים את חומרי הרוטב בסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד חמש דקות. טועמים ומוסיפים לימון אם צריך. 4. נפטרים מרוב השמן שבווק (משאירים כשתי כפות) ומחזירים פנימה את הירקות ונתחי העוף. מוסיפים גם את ריבועי האננס. מערבבים, יוצקים את הרוטב מעל, מערבבים בעדינות ומגישים עם אורז לבן. תגיות:גיל חובב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%99%D7%9C+%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91השף המעופף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%A9%D7%A3+%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A3סין https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%99%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3חמוץ-מתוק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |