
השניצל המושלםמתכון לשניצל ביתי עסיסי ורך מתובל בשום וחרדל, מנה שכל אחד אוהבדניה ויינר|מתכוניישן http://matkonation.com/%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%91%D7%99%D7%A3/| פורסם29/03/1222:58 ![]() צילום: דניה ויינר, מתכוניישן |
המצרכים (6 מנות):להשרייה:
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:1בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מצרכי ההשרייה מלבד העוף. מוסיפים את העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעתיים לפחות (עדיף למשך לילה). 2מוצאים את העוף מהקירור ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות. בינתיים, מערבבים יחד בצלחת שטוחה את פירורי הלחם והפנקו ומתבלים במלח ים ופלפל. 3טובלים את העוף בתערובת הפירורים. 4מחממים שמן קנולה במחבת גדולה על אש גבוהה. כשהשמן חם מאוד מוסיפים את העוף (לא לשים יותר מדי בבת אחת). מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג. 5מגישים חם עם לימון וחרדל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |