https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

השניצל המושלם

מתכון לשניצל ביתי עסיסי ורך מתובל בשום וחרדל, מנה שכל אחד אוהב

השניצל המושלם רוחב (צילום: דניה ויינר, מתכוניישן)
צילום: דניה ויינר, מתכוניישן
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

להשרייה:

  • 2 ביצים, טרופות
  • 2 כפות גדושות חרדל
  • 4-3 שיני שום, מעוכות
  • פלפל גרוס
  • 1 קילו חזה עוף, דק

לטיגון:

  • 1.5 כוסות פירורי לחם
  • 1.5 כוסות פירורי פנקו
  • מלח ים ופלפל גרוס טרי
  • שמן קנולה

להגשה:

  • לימון
  • חרדל איכותי (עדיף חלק)

אופן ההכנה:

1בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מצרכי ההשרייה מלבד העוף. מוסיפים את העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעתיים לפחות (עדיף למשך לילה).

2מוצאים את העוף מהקירור ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות. בינתיים, מערבבים יחד בצלחת שטוחה את פירורי הלחם והפנקו ומתבלים במלח ים ופלפל.

3טובלים את העוף בתערובת הפירורים.

4מחממים שמן קנולה במחבת גדולה על אש גבוהה. כשהשמן חם מאוד מוסיפים את העוף (לא לשים יותר מדי בבת אחת). מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.

5מגישים חם עם לימון וחרדל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il