
פאייה ספרדית מהירה במחבתאנחנו רק אומרים את צמד המילים פאייה ספרדית ותכף עולה לנו חיוך על הפנים, ולא משנה מה אכלנו ומתי - אנחנו אוטומטית מתים מרעב. עם המתכון הזה של רון יוחננוב נשב לאכול פאייה מעולה תוך פחות משעה. איזה אושררון יוחננובhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-c47afef15bed661006.htm|mako אוכל| פורסם06/04/2107:09 ![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מחבת עם שמן. 2מקפיצים את הבצל יחד עם העוף והנקניקיות עד הזהבה. 3מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים עד שהם מעט מקורמלים. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? https://www.activetrail.co.il/mako 4מוסיפים את התבלינים והאורז, מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה. 5מכסים ומבשלים כ-25 דקות על להבה נמוכה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב" https://www.ronyohananov.com/blog. לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב https://www.instagram.com/ronyohanan/,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |