
הסופריטו הכי טעים בעולםעוף, תפוחי אדמה ובטטות בסיר טעים אחד, שעולה כולו 40 שקל![]() צילום: אלקנה ביטון |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון. 2מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, וחותכים לחתיכות בינוניות. שוטפים ומייבשים. 3מטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה, מוציאים למסננת וממליחים. עושים אותו הדבר עם הבטטות. 4שוטפים את העוף ומייבשים. 5מחממים טוב טוב רבע כוס שמן בסיר גדול. מניחים את העוף בשמן בזהירות (השמן קופץ) ומטגנים עד שמתחיל להשחים. 6מוסיפים את השום והבצל, ונותנים להם טיגון ביחד עם העוף. 7כשהעוף משחים יפה ממליחים ומפלפלים, ומוסיפים את הרוזמרין. מפזרים את תפוחי האדמה ומעליהם את הבטטות (שהן הכי עדינות), ולא מערבבים. 8מרתיחים מים בקומקום ומוסיפים עד חצי גובה הסיר. מכסים ומבשלים על אש בינונית כ-45 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |